Nasze życie w Mordorze ;]
Republika.pl Portal Spoecznoci Internetowych


 




Przykro nam, strona o podanym adresie nie istnieje.

Sprawd, czy wpisae poprawny adres strony, lub skorzystaj z katalogu lub wyszukiwarki.



Copyright 1996 - 2006 Grupa Onet.pl SA - zobacz wszystkie serwisy »

Temat: interpretacja wyników -cytomegalia
Sz.P Doktorze, jestem w 10 tyg. ciąży - własnie odebrałam wyniki : cytomegalia CMV IgG półilościowo 20,7 Bardzo prosze o interpretację - co ten wynik oznacza i czy oznacza, że moja dzidzia mogła się tym zarazić? Czytałam sporo o powikłaniach takiego zakażenia i włos mi się zjeżył. Jestem przerażona. Bardzo proszę o pomoc. Ola
Źródło: nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=33603



Temat: Interpretacja wynikow
Witam Dzis odebralam wyniki i szczerze mowiac nic z tego nie wiem. Prosze mi powiedziec czy te wyniki sa prawidlowe. Dodam ze trzy tyg temu mialam zabieg, ciaza obumarla w 12 tyg. toxoplazma IgG wynik w surowicy 30,3, interpretacja dodatni IgM wynik w surowicy 0,582 interpretacja ujemny cytomegalia CMV IgG p/c wynik w surowicy 7,56 CMV IgM p/c wynik w surowicy 0,504 Dziekuje
Źródło: nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=56604


Temat: winiki badań
Proszę o interpretację wyników. Wiek 29 lat 1. ciąża - puste jajo płodowe 2. ciąża - biochemiczna Wyniki: 3 dzień cyklu (faza folikularna) TSH - 1,35 μIU/ml norma: 0,4 - 4,0 T3 - 107,00 mg/dl norma: 82 - 179 T4 - 5,39 μg/dl norma: 4,5 - 12,5 Cytomegalia CMV IgG - 151 AU/ml norma: do 6,0 AU/ml FSH - 6,40 mIU/ml norma: 2,8 - 11,30 LH - 3,56 mIU/ml norma: 1,1 - 11,60 Estradiol - poniżej 20,0 pg/ml norma: 0-160,00 Progesteron - poniżej 0,2 ng/ml norma: 0,2 - 1,13 Testosteron - poniżej 20,0 ng/dl norma: <20 - 80 Prolaktyna - 15,90 ng/ml norma: 1,9 - 25,0 Z góry dziękuję
Źródło: nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=26370


Temat: Cytomegalia
">Dzień dobry, odebrałam własnie wyniki badań. Proszę o odpowiedź - o czym świadczy taki wynik i czy można podcgodzić do INF. Cytomegalia CMV IgG- dodatni 81 81UA/ml zakres 6-400 CMV IgM ujemny 2 lata wcześniej nie stwierdzomo u mnie cytomegali. Dziękuję za odpowiedz Wynik jest ok swiadcze o przebytej infekcji Z powazaniem JD
Źródło: nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=16763


Temat: I znowu interpretacja wyników
">Panie Doktorze bardzo proszę o interpretacje wyników 3 dc testosteron 0,493 ng/ml FSH 7,65 mlU/ml LH 7,48 mlU/ml 12dc TSH 1,06 FT3 4,17 FT4 18,73 estradiol 186,7 pg/ml prolaktyna 43,28 ng/ml !!!!!!!!!!!!!! i cytomegalia CMV IGG 22 ua/ml CMV IGM ujemny Bardzo dziekuje Jak sama Pani zauwazyla ma Pani podwyższoną PRl .. nie jset to wynik sugerujacy np gruczolaka ale jezt to wynik który moze skłonic do przyjmowania ewentaulnie leków z tym że tutaj trzeba rozwazyc cały obraz kliniczny Z poważaniem JD
Źródło: nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=12926


Temat: winiki badań
">Proszę o interpretację wyników. Wiek 29 lat 1. ciąża - puste jajo płodowe 2. ciąża - biochemiczna Wyniki: 3 dzień cyklu (faza folikularna) TSH - 1,35 μIU/ml norma: 0,4 - 4,0 T3 - 107,00 mg/dl norma: 82 - 179 T4 - 5,39 μg/dl norma: 4,5 - 12,5 Cytomegalia CMV IgG - 151 AU/ml norma: do 6,0 AU/ml FSH - 6,40 mIU/ml norma: 2,8 - 11,30 LH - 3,56 mIU/ml norma: 1,1 - 11,60 Estradiol - poniżej 20,0 pg/ml norma: 0-160,00 Progesteron - poniżej 0,2 ng/ml norma: 0,2 - 1,13 Testosteron - poniżej 20,0 ng/dl norma: <20 - 80 Prolaktyna - 15,90 ng/ml norma: 1,9 - 25,0 Z góry dziękuję Wyniki sa ok Z powazaniem JD
Źródło: nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=26370




Szablon by Sliffka (© Nasze życie w Mordorze ;])